ПАСТА ЗА ЗЪБИ SUDANTA

притежава чистата сила на древните аюрведични билки и подправки: Карамфил, Канела, Черен Пипер, Бакула, Майфала, Камфор.

КАРАМФИЛ

КАНЕЛА

ЧЕРЕН ПИПЕР

БАКУЛА

МАЙФАЛА

КАМФОР

ПОЛЗИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА SUDANTA

За да променим начина си на живот към по-добро все по-често се обръщаме към познатите и доказани от древността извори на здраве. Вдъхновена от хилядолетната индийска система за природна и холистична медицина Аюрведа, пастата за зъби Sudanta е най-доброто решение за пълна грижа за устната кухина. Създадена от аюрведични лекари, съвременни учени и физици, Sudanta комбинира използваните в традиционната медицина билки, като защитава, подхранва, освежава и поддържа перфектна устна хигиена.

Sudanta притежава чистата сила на древните аюрведични билки и подправки: Карамфил, Канела, Марича, Бакул, Майфал, Камфор.

 

  • Карамфилът притежава антибактериални свойства и се използва за изчистване на бактериите и за облекчаване на болката при възпалени венци.
  • Маслото от канела традиционно се използва за лечение на зъбобол и за борба с лошия дъх.
  • Марича (черен пипер) притежава силна аналгетична и противовъзпалителна активност.
  • Бакула. В древността крехките клонки на растението са използвани като четка за зъби. Използва се и като специфично лекарство при заболяване на венците и зъбите.
  • Майфала се използва при лечението на зъбобол и гингивит (възпаление на венците) и има силно антиоксидантно свойство.
  • Камфорът се използва традиционно в продължение на много години за облекчаване на болка и възпаление.
  • Събрани заедно в специална комбинация, тези билки и подправки ни защитават, подхранват и освежават, оставяйки ни енергични и готови за един ден на пълни обороти.

 

SUDANTA – най-доброто решение за твоите зъби.