ПАСТА ЗА ЗЪБИ SUDANTA

 

Билкова паста за зъби Sudanta е комбинация от лечебни растения, които се използват в Аюрведа за поддържане на здрави зъби и венци. Тази уникална паста съчетава в себе си екстракт от специално подбрани билки, които действат благоприятно върху почистването, освежаването и поддържането на перфектна устна хигиена. Sudanta има лечебен ефект върху устата и зъбите, тъй като ги предпазва от бактериални инфекции, натрупване на зъбен камък, чувствителност и лош дъх. Ежедневната употреба на Sudanta е гаранция за здрави зъби и свеж дъх.

Камфор

Камфор се използва традиционно в продължение на много години за облекчаване на болка и възпаление.

Карамфил

Карамфилът притежава антибактериални свойства и се използва за облекчаване на болката при възпалени венци.

Канела

Маслото от канела традиционно се използва за лечение на зъбобол и за борба с лошия дъх.

Майфала

Майфала се използва при лечение на зъбобол и възпаление на венците и има силно антиоксидантно свойство.

Бакула

В древността крехките клонки на растението са използвани като четка за зъби и като специфично лекарство при заболяване на венците.

Черен пипер

Черният пипер (Марича) притежава силна аналгетична и противовъзпалителна активност.

Силата на билките

карамфил
канела
черен пипер
бакула
майфала
камфор

За здрави и бели зъби със SUDANTA! Сподели с приятели 🙂

Ползи

За да променим начина си на живот към по-добро все по-често се обръщаме към познатите и доказани от древността извори на здраве. Вдъхновена от хилядолетната индийска система за природна и холистична медицина Аюрведа, пастата за зъби Sudanta е най-доброто решение за пълна грижа за устната кухина. Създадена от аюрведични лекари, съвременни учени и физици, Sudanta комбинира използваните в традиционната медицина билки, като защитава, подхранва, освежава и поддържа перфектна устна хигиена.

БЛОГ Създадена от традиционни аюрведични лекари, съвременни учени и физици, Sudanta комбинира използваните в традиционни билки, като защитава, подхранва, освежава и поддържа перфектна устна хигиена. Едно от най-големите предимства на Sudanta е, че не съдържа флуорид, за който последни изследвания доказват, че причинява разрушаване на зъбите.

Хапвай тези храни за здрави и бели зъби

July 21, 2016
Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design, Technology and Marketing. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Защо билкова паста за зъби?

July 21, 2017
Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design, Technology and Marketing. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Кои храни оцветяват твоите зъби?

July 21, 2017
Кафе и чай Кафето съдържа кисело полифеноли, които оцветяват зъбите. Прекалената употреба на чай също води до трайно оцветяване. Грозде Гроздето съдържа киселини, които водят до образуването на петна по зъбите при прекалена употреба. Къри Поради пигметните вещества, които съдържа, кърито оставя жълт оттенък върху зъбите. Той обаче лесно може да бъде отмит с добра паста за зъби. Газирани напитки Газираните напитки са богати на захари и киселини, които увреждат емайла и здравината на зъбите, водят до петна и кариеси. Цвекло Цвеклото е много полезно и вкусно, но знаем и колко трудно е премахването му при контакт с дрехите ни. По същия начин влияе и върху зъбите ни. Смучещи бонбони Избягвай смучещи бонбони, защото те са едни от най-вредните продукти за зъбния емайл. За здрави и бели зъби със Sudanta! Сподели с приятели 🙂  

За нас

“Шанкара България ЕООД” се занимава с внос, разпространение, продажба и износ на билкови хранителни добавки, аюрведична билкова козметика и други различни БИО продукти. Sudanta е един от нашите основни брандове. “Шанкара България” е част от международната компания “Shankara Europe Holding BV” със седалище в Германия, като част от приходите се даряват за социалните проекти на фондацията „Изкуството да живееш“.